0
|
|
Vladimír Poštulka domov, zahrada, vaření přidáno: 27.03.2011
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme. Počet stran: 352
Původní cena: 299 Kč
|
další knihy autora Vladimír Poštulka
Blues pro Stalina, Dějiny pornografie v datech (70%), Jak hubne labužník?, Labužníkův lexikon (10%), Půdorys harému
antikvariát
Žádná nabídka k prodeji. Chcete knihu prodat? Přidejte novou nabídku!
Sháníte tento titul? Vložte novou poptávku!
Sháníte tu to knihu? Chcete ji prodat? Zaregistrujte se a vložte svůj inzerát!
komentáře a hodnocení knihy Labužníkovy historky
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.