1
|
|
a kol. domov, zahrada, vaření přidáno: 06.06.2017
Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké. |
další knihy autora a kol.
Bílá žena (85%), Cibule (65%), Česnek (65%), Jídlo - dějiny chuti (100%), Rubínová dynastie. Osudový zvrat (75%), Světové krimipovídky (68%)
antikvariát
Žádná nabídka k prodeji. Chcete knihu prodat? Přidejte novou nabídku!
Sháníte tento titul? Vložte novou poptávku!
Sháníte tu to knihu? Chcete ji prodat? Zaregistrujte se a vložte svůj inzerát!
komentáře a hodnocení knihy Zapékání : 61 osvědčených receptů
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.